zondag 1 december 2013

dagvoorbijhoroscoop 30-11

Wanneer u 's ochtends een aantal jongemannen uit zwaait, heeft u het gevoel te staan tollen op uw benen. Niet fijn, maar gezien de weer zeer onrustige nacht zeker geen verrassing. Hoewel u het gisteren anders had bedacht, stapt u toch terug in bed.  Slim van u, steenbok. Natuurlijk kunt u wel stoer doorgaan, maar uiteindelijk is iedereen beter af als u naar uw lijf luistert.
U vergt de afgelopen tijd natuurlijk ook best wat van uw lijf. Het moet omgaan met stress, het moet een virus afweren en overwinnen. Het moet feesten.Het moet naar een concert. En het moet afkicken van een jarenlange gewoonte en die geestelijke uitdaging voelde u stevig. Hoewel u nicotinepleisters gebruikte waren er lichamelijke gevolgen. Vooral de bijwerkingen van de pleisters vermoeiden uw lijf. U had al eerder besloten het gebruik van de pleisters af te bouwen, maar ergens deze week realiseerde u zich dat u het liefst helemaal stopt met plakken. Mocht het u toch nog te zwaar vallen is de sticker zo weer geplakt, maar u wilt graag zonder.
De eerste dag kunt u de pleister uitstellen tot 15.00 uur, de tweede dag tot 17.00 uur en vandaag heeft u niet geplakt. Nee, u bent er nog steeds niet, maar u heeft zelfs de nieuwsgierigheid of u het roken al vies zult vinden weerstaan, dus u komt er wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten