maandag 13 januari 2014

dagvoorbijhoroscoop 13-1

Na een prutnacht waarin u het gevoel heeft weinig te slapen vreest u voor een zeer laag energiepeil.Wonderwel valt dit heel erg mee. Sterker nog, de onrust die het slechte slapen veroorzaakte, geeft u nu energie dingen te ondernemen. En nee, u bent niet met de meubels gaan schuiven.

onze kinderkapstok
U heeft wel de hal eens flink onder handen genomen en wat dingen aangepast. Zo is de kinderkapstok van de muur gehaald en is de plank boven de kapstok eindelijk eens uitgerust met opbergdozen voor de daar altijd rondslingerende mutsen, sjaals, handschoenen en regenkleding. Twee eenvoudige handelingen die de hal er stukken ruimer, lichter en netter doen lijken.
En heel stiekem indexeert u uw schuifmogelijkheden. Uw eerste plan staat alweer op de helling ivm het ontbreken van een stroompunt waar u de tv gedacht had (zo ongeveer de enige muur zonder stroompunt) Ook bereidt u uw man nog maar eens voor door uw onrust nogmaals uit te spreken en duidelijk te benoemen hoe het voelt. Helemaal gelukkig zal hij er niet van worden maar hij lijkt zich bij het bijna onvermijdelijke te hebben neergelegd. Morgen misschien toch maar aan de schuif?

2 opmerkingen:

  1. nou paul maak je borst maar weer nat is een mulderkwaaltje vermoed ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh jee, meubel migratie tijd.... de bulderende gnoes zijn niets vergeleken met jouw drive !!

    BeantwoordenVerwijderen