donderdag 19 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 19-04-2018


Vandaag zijn de examentrainingen van middelste gestart. Tot aan de meivakantie zijn er verplichte trainingen. Na de meivakantie zijn er nog een paar vrijwillige trainingen. Alles om de examenkandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden op wat gaat komen.

Heel goed die examentrainingen maar ze zorgen ook voor wat onrust. Middelste hoeft maar in drie vakken examen te doen en is daardoor heel vaak vrij. Op de dagen dat hij wel naar school moet zijn de schooltijden heel anders. Zo moest hij vandaag van twaalf tot twee naar school.

Natuurlijk komen we ook deze onrust wel te boven. Alles staat op de kalender. Elke dag spreken we door wat er de volgende dag op het programma staat. En voor de vrije dagen bedenken we wel een bezigheid om de dag een doel te geven.


Buiten alle onrust is er vandaag tot twee keer aan toe goed nieuws. Middelste kan in mei een ochtend meelopen op het Drenthe college in Assen zodat hij een gedegen keus kan maken tussen Assen en Zwolle.

En vanaf maandag kan oudste weer aan de slag. Die had vandaag een sollicitatie die positief verloop. Nu hopen dat de klantenservice van Wehkamp hem beter ligt dan het verkopen van energiecontracten. U denkt dat dat wel snor zit. U denkt zelfs dat hij zijn Italiƫreis wel kan gaan boeken. Dat geld verdient hij wel bij elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten